Utgivning I Vederhäftiga I Programförklaring I Porträttgalleri

Marknadsföring I Under tillverkning I Kontakt Länkar I Start

   

 

 

Magdalena Nordin: KULTURKAMPEN

Dokusåpa i fem delar. Sändes på nätet under hösten 2012. Hela serien finns även samlad på
www.bokbal.se/bokbalplay.

Regi, manus, foto och redigering: Magalena Nordin
Bokbål förlag, Stockholm 2013
DVD-box. Innehåller alla fem avsnitt samt extramaterial.
100 kr.

Medverkande: Emma Westergren, Isak Hall, Johannes Nilsson, Lennart Frostesjö, Lili von Wallestein, Linn Marcusson och Magdalena Nordin mfl.

 


 

I den här tv-serien kommer ni få följa en grupp arbetssökande svenskar som fått den unika möjligheten att resa till Umeå och tävla om jobbet som förlagsassistent till förläggaren och fenomenet Lili von Wallenstein. I jobbet på Bokbål förlag ingår bland annat att sälja in böcker, grafisk layout, styling, assistera vid releasefester, planera Lili von Wallensteins vardag och förvalta varumärket Bokbål förlag. Men en assistent förväntas också ta hand om skitjobbet.

Det är djungelns lag som gäller här, det är dom tuffaste som överlever. Hur långt är de tävlande beredda att gå i jakten på drömjobbet som kulturarbetare? Under flera veckor tvingas de arbetssökande bo tillsammans och genomgå svåra arbetsprov i kategorin attityd, social kompetens och professionalism. En efter en tvingas de sökande ge upp sin dröm. Men den kandidaten som klarar sig igenom alla tester blir erbjuden en praktikplats på Bokbål förlag.

Trailer: